menuordersearch
shafachi.com

ارتباط حملات قلبی و تعداد فروشگاه‌های فست فود

۱۳۹۸/۵/۳۰ چهارشنبه
ارتباط حملات قلبی و تعداد فروشگاه‌های فست فود
ارتباط حملات قلبی و تعداد فروشگاه‌های فست فود

  براساس تحقیقات منتشر شده توسط محققان استرالیایی، در مناطقی که تعداد بیشتری فروشگاه فست فود وجود دارد، حملات قلبی (سکته) بیشتر است. همچنین در این پژوهش مشخص شده است که برای هر مرکز فست فود اضافی، چهار حمله قلبی اضافی در هر 100000 نفر در سال وجود دارد.


در شصت و هفتمین نشست علمی سالانه انجمن قلب استرالیا و نیوزلند که 8 تا 11 آگوست در آدلاید استرالیا توسط انجمن قلب و عروق اروپا برگزار شد، نتایج آخرین تحقیقات در زمینه بیماری های قلبی- عروقی ارائه گردید.

 

تارون‌پریت سالوجا از پژوهشگران این مطالعه از دانشگاه نیوکاسل استرالیا گفت: این یافته ها مناطق روستایی و کلان‌شهرهای نیو ساوت ولز را شامل شد. مطالعه بعد از تعدیل سازی سن، چاقی، چربی خون، فشار خون بالا، وضعیت سیگار کشیدن و دیابت صورت گرفت. نتایج حاکی از اهمیت موقعیت دسترسی به مواد غذایی به عنوان یک عامل بالقوه در سلامتی اشاره داشت.

 

عوارض فست فود

 

آقای سالوجا ادامه داد: بیماری نارسایی قلب از مثل حمله قلبی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است. وی ادامه داد: مشخص شده است که خوردن فست فودها با احتمال بیشتری با حملات قلبی کشنده و غیر کشنده در ارتباط است. با وجود این، رشد سریعی در راه اندازی مراکز دسترسی به فست فودها و خرید آنها مشاهده می‌شود. این امر لزوم مطالعه‌ی نقش در دسترس بودن مواد غذایی در احتمال حمله قلبی را نشان می‌دهد.

 

 

این تحقیق شامل اطلاعات 3070 بیمار بستری در اثر سکته قلبی در منطقه هانتر بین سال های 2011 تا 2013 بود. این بانک اطلاعاتی شامل کدپستی در منزل هر بیمار بود که به محققان امکان می‌داد تا موقعیت فروشگاه‌های فست فود اطراف بیماران را بررسی کنند.

محققان تعداد کل فروشگاه‌های فست فود را در هر منطقه محلی ثبت کردند و مناطق مختلف را برای پیدا کردن ارتباط بین تراکم فروشگاه‌های فست فود و بروز سکته قلبی با یکدیگر مقایسه کردند.

 

فست فود و بیماریهای قلبی

 

آقای سالوجا گفت: مطالعات قبلی نشان داده‌اند که به‌دلیل ارزش غذایی پایین، نمک زیاد و استفاده از روغن‌های اشباع شده، مصرف فست فودها با بیماری‌های قلبی مرتبط است، اما نقش دسترسی بیشتر به این فروشگاه‌ها کمتر مشخص و بررسی شده است.

 

وی افزود: حضور گسترده فروشگاه‌های فست فود برای توسعه مداوم مناطق روستایی و کلانشهرها موضوع مهمی است. اما پیوند این موضوع با کاهش سطح سلامت، دقت جامعه را به مدیریت بیماری‌های قلبی عروقی می‌افزاید و بر لزوم هدفمند کردن این موضوع در استراتژی‌ها و قوانین مربوط به ارتقاء سلامت عمومی در آینده تأکید می‌کند. به همین دلیل است که دستورالعمل‌های ESC استاندارد سازی تعداد فست فود فروشی‌ها در مناطق را در برنامه ریزی جامعه توصیه می‌کند.


پروفسور تام مارویک، رئیس کمیته برنامه‌های علمیCSANZ در سال 2019 گفت: این مقاله مهمی است که ارتباط بین تعداد فروشگاه‌های فست فود و وقایع قلبی را مستقل از عوامل خطر مستند می‌کند. از آنجا که ما می‌دانیم فروشگاه‌های فست فود اغلب در مناطق محروم متداول هستند، با این وجود، این یافته ها یادآور می‌شود که عوامل اصلی بار بیماری‌های قلبی و عروقی ممکن است با تغییر در سیاست های عمومی تغییر یابد و واقعیت این است که گام‌های سیاسی مناسبی برداشته نشده است. البته با وجود هزینه‌های بیماری‌های قلبی عروقی، شیوع روز افزون آن همچنان در استرالیا مانند سایر نقاط جهان مثل یک راز باقی مانده است. "

 

 

پروفسور جرون باکس، رئیس قبلی ESC و مدیر دوره‌ای برنامه ESC در CSANZ 2019 گفت: "مقابله با بیماری‌های قلبی نیاز به مسئولیت فردی و اقدامات در سطح جمعیتی دارد. این مطالعه تأثیر تعداد و موقعیت فروشگاه‌های غذایی را بر سلامتی برجسته می‌کند. با تعیین محل و تعداد فروشگاه‌های فست فود، مناطق محلی باید دسترسی خوبی به سوپر مارکت‌ها با غذای سالم را نیز تضمین کنند.

 

منبع:

انجمن قلب و عروق اروپا

وبسایت ساینس دیلی

 

telegraminstagram
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر